19-09-2003, 18:19 PM
Liivapritsi vältimine on suht-koht mu oma kiiks jah. Esimene asi, mis rääkis ise tegemise kasuks oli see, et liivaga pritsimine maksab piisavalt palju ja kuna endal kompressorit ei ole, siis ei saa ka ise sellega hakkama kuidagi. Need vennad, kes vähem raha võtavad, need lasevad ikka väga tihti pleki laineliseks.
Ja loomulikult tahan ma nii palju kui vähegi võimalik on, ise ära teha, lihtsalt põhimõtte pärast.
Õhema pleki puhul, kui sul just ei ole kindlat venda, kes sinule teatavalt teeb igati head kvaliteeti, soovitan asi ikka ise käsile võtta. Põhja alt ja muud säärased \"peidus\" kohad pole ju nii olulised, aga külge ma ausaltöeldes küll ei julge lasta mingit suvalist vene kolli liivaga pritsima.
Pikk ja segane vastus, nagu ma ise,
anti
Ja loomulikult tahan ma nii palju kui vähegi võimalik on, ise ära teha, lihtsalt põhimõtte pärast.
Õhema pleki puhul, kui sul just ei ole kindlat venda, kes sinule teatavalt teeb igati head kvaliteeti, soovitan asi ikka ise käsile võtta. Põhja alt ja muud säärased \"peidus\" kohad pole ju nii olulised, aga külge ma ausaltöeldes küll ei julge lasta mingit suvalist vene kolli liivaga pritsima.
Pikk ja segane vastus, nagu ma ise,
anti