03-03-2008, 20:06 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-03-2008, 11:42 AM ja muutjaks oli pets4524.)
Huvitav...selle järgi on need dioodid ju 3 tk ühtepidi 3 tk teistpidi st ühe pea ja teise pe..e kokku? aga mul olid kõik ühtepidised st kõik kuus läksid radikatesse ja siis väljuvad juhtmed paarikaupa kokku ja mähise pealt tuleva juhtmega kokku või nii. Ja siis veel see paispool (kui see on see mähisemoodi asi) on mul miinuse vahel hoopis. Ma ei ole selles voolu valdkonnas eriti kodus aga proovisin umbkaudse skeemi teha kuidas mul hetkel on ja minu arust on ta ka tehasest tulnud juba nii sest dioodid olid nii kinnitatud kuigi enne oli ka keegi seda remontida püüdnud
kuid enne ta töötas ju koguaeg
Kui ma nüüd ise vaatan siis tulevad mul + ja - ju samad asjad? ja praegu töötab siis poolikult? ja mis koht see on millest mul see C tuleb kuskilt mähise keskelt? Krt keegi on ikka jube ära häkkinud selle asja siis ju? Kindel et see antud skeem on lollikindel st kui selliseks ümber teen siis paukku ei tee?
selline siis peaks olema jah?
Nüüd siis joonis minu omast ka korrektseks muudetud

Kui ma nüüd ise vaatan siis tulevad mul + ja - ju samad asjad? ja praegu töötab siis poolikult? ja mis koht see on millest mul see C tuleb kuskilt mähise keskelt? Krt keegi on ikka jube ära häkkinud selle asja siis ju? Kindel et see antud skeem on lollikindel st kui selliseks ümber teen siis paukku ei tee?

Nüüd siis joonis minu omast ka korrektseks muudetud