10-03-2008, 20:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-03-2008, 20:48 PM ja muutjaks oli korvimees.)
Etsike Kirjutas:Aga jah, nüüd olen ma tagasi kodus aga mõte ikka püsib, et tahaks ju odavalt elada, ei taha koguaeg üht üürikorterit teise järgi otsida ja summasid üüriks maksta.Mõisted odavalt elada ja buss ei sobi kohe kuidagi kokku. Kui saaksid a`50 000 eest sõitva Ikaruse, oleksid juba või sees. Lisaks ehitus, mis pole sugugi mitte odav lõbu, isegi kui teed kõik 100% ise. Suur buss nõuab oluliselt rohkem materjale, kui tavaline matkakas. Isegi, kui Sa talvel seal sees elada ei plaani, pead ikkagi kogu ruumi korralikult soojustama. Vastasel juhul seal inimese moodi magada pole võimalik, kuna hommikul vara hakkab juba palavus tapma ning külmema ilmaga lõdised teki all.
Soojustamise juures on suure bussi miinuseks see, kui tal on ühekordsed aknad (lähevad kergesti uduseks ning ei pea sooja)
Elamises peab olema ka köök, pesuruum ning WC. Mismoodi neid plaanid lahendada? Kui enamasti on plaanis kuskil paigas olla, siis peaks olema võimalus buss veevärgiga ühendada, samuti peab must vesi saama kuskile ära joosta. Matkabusside keemiline WC on küll tore asi, kuid pikaajaliseks kasutamiseks ikkagi suht kallis, keemia maksumuse tõttu, samuti vajab ta tühjendamist.
Viasat Exploreri pealt näidati eelmisel aastal saadet firmast, kes teeb suurtest bussidest elamuid Ameerikas. Eelarve ühe bussi kohta oli 1,5 miljonit $ ja rohkem. Seal oli muidugi tegu maksimumiga, mis teha annab, kuid saade oli iseenesest õpetlik. Näidati ära tööde käik algusest kuni lõpuni.
Üks alternatiiv Sinu pakutud variandile oleks ehk hoopis vagunelamu. Neid on olemas vene ajast suht suurte gabariitidega ning hea tahtmise korral leiaks päris soodsa tooriku ma arvan. Kui on plaanis seda "kodu" vaid vahel harva liigutada, saad selle veo kasvõi tellida.
Leedus müüakse ka valmiskujul päris suuri haagiseid. Vajuta punasele(otsi) ruudule.
`73 Hanomag-Henschel F46KA