17-03-2008, 19:56 PM
Kuna olen kodanik Jarlisega ,,natuke,, sugulane võtaks ka sõna. Minu arust on tähtis tahtmine ja pealehakkamine. Kui siin võtab võimust vingumine stiilis,,aga miks sa nii teed-tee parem nii nagu mina ütlen,, võib poisil sootuks asja vastu huvi kaduda. Seda virinat on niigi küllalt et noorus on hukas. Kas on tõesti parem et poiss lööks käega ja hakkaks kahtlaste sõpsidega nurga taga suitsetama või midagi kõrist alla kallama. Datsun on küll küllaltki omanäoline ja huvitav kulgur aga mitte erilist ajaloolist väärtust omav apastraat. Teda võib pidada mingil määral eesti rahvussõidukiks. Sama võib öelda ka Serrade ja Kadettide kohta. Nende viimaste ümberehituse kohta ei kaeble eriti keegi. Poiss on hakkama pannud arveststava summa oma taskurahast ning tal on ka ettekujutus milline auto peaks tulema. Arvestatav osa igasugu kulumateriale(piduri,siduri ja veermiku jupid) on kaubandusvõrgust omale muretsetud. Hetkel on plaan mõne autokooliga liituda ning selles suunas käib ka raha kogumine. Muidugi on igaühel oma arvamus asjast ning seda ei saa kellegilt ära võtta.
Terv.Jaanus
Terv.Jaanus