20-03-2008, 21:03 PM
41Degree Kirjutas:Eile oli TTÜ juures jälle kõik inimlikud ja poolinimlikud parkimiskohad täis (lahtiste uste päeva tõttu ilmselt), siis mingi tegelane kujutas oma Jeep Cherokeega ette, et kõige parem on end ajada Nõmme poole suunduva bussipeatuse juures oleva pargi puude vahele. Kevad on käes, mätas pehme, selliste parkimistega songitakse väga eduliselt niigi vähene muru üles. Kuna ma sealsamas kõrval seisin, siis mõtlesin, et juhin tähelepanu sellele, et puude vahele parkidesse ei pargita. Ka pärast püüdlikku ja võimalikult viisakat vene keeles seletamist vastas mulle üks järjekordne eesrindlik integreeruja "nahhuipohhuibljad". Selleks hetkeks hakkasin siis juba kiusu ajama ja sugugi mitte selle pärast, et tal on Jeep ja mul ei ole. Olgu öeldud, et sellise ma võtaks endale ainult mahamüümiseks, ei rohkem. võtsin kõne ka munitsipaalpolitseile, sest ta ei olnud ainuke, kes austas seda metsatukka oma rattajälgedega. Sellest kahjuks ülevaade puudub, mis nemad selle teabega ette võtsid. Ma millegipärast arvan, et tulid kohale, tõdesid, et on jah vales kohas, ja sõitsid minema.
Muuseas, mul on TTÜs käimisega tulnud äriidee. Tuleks TTÜga sõlmida leping parkla haldamise suhtes. Sissetulek tuleks minema veetud autodest. Iga päev jätkuks pidevalt tööd vähemalt kahele teisaldusautole
Ja igasugustest geni(t)aalsetest parkijatest, kes TTÜ juures ära on nähtud, pajatamiseks kuluks pool õhtupoolikut
Siis sa oled lihtsalt samasugune silmaklappidega töllmokk nagu Ühisteenused. Vabandust väljenduse eest.
TTÜ parkimine on tõsine probleem, aga teisaldamine lahenduseks???
Sinna majja ei minda shoppama või hängima, üldjuhul ikka tarkust taga nõudma.
Parklat tuleks laiendada see on selge, endalgi on jäänud korra kooli minemata, sest kooli ümbruses polnud lihtsalt mitte ühtegi parkimiskohta. Kõige Nõmmepoolsema väljasõidutee ääres oli ruumi kus ma kedagi seganud poleks, sinna parkisin kuid kohe oli jaol G4S tegelane, kes palus mul lahkuda (viisakalt muide, väga positiivne), lume alt tuli ka kollane joon välja kui natuke otsida. Kuna ka ühikate juures polnud ruumi ja olin selle kohaotsimise peale juba hilinenud, jäi seekord tundi minemata.
Parkimisdebiilikud on probleem küll, näiteks kaubanduskeskuste juures, aga TTÜ näol tõid sa väga vale näite. Selge see, et ka seal pargitakse väga veidralt ja mõnikord lausa kuritegelikult, aga üldjuhul siiski olude sunnil.
Varem (või vahepeal) polnud 2. Õppehoone juures tõkkepuud, siis sai õppehoonete vahele parklatesse parkida, jalutuskäik küll pikem, kuid vähemalt sai auto kuhugi jätta. Nüüd see variant ka kinni.