21-03-2008, 09:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-03-2008, 11:49 AM ja muutjaks oli rallitaja.)
Kas keegi originaalkarpa reguleerimisest teab midagi rääkida? Kui gaas põhjas on, siis mootor läheb hästi pöördesse, aga sõidul jääb seisma. Kui sidur lahutada, võtab jälle pöörded üles. Kui sidurit libistada, siis mingil hetkel on kuulda, et karburaator teeb "booo", ehk siis segu lahja. Kruvi ma seal torkisin, aga see ei muutunud midagi. Äkki vahetada düüs suurema vastu või tõsta ujuki taset?
Väljalaset on umbes 3 mm kõrgemaks viilitud, aga võib ka kaks olla - ma seda värki ei uurinud, kui viilisin, mõtlesin et viilin lihtsalt parasjagu. Originaalis asi töötas, aga oli ka väikeste puudustega - nimelt oli segu rikkavõitu ja puterdas kõrgetel pööretel. Natuke surkisin seda asja, aga paremaks ei läinud.
Muidugi vabandan Da Henk-i ees, et tema teemat surgin, aga kui karburaatorijutt käib, siis mõtlesin, et miks mitte küsida.
Edit: Tõstsin ujuki taset ja asi timmis, sõidab hästi ja kogub kiirust ka.
Väljalaset on umbes 3 mm kõrgemaks viilitud, aga võib ka kaks olla - ma seda värki ei uurinud, kui viilisin, mõtlesin et viilin lihtsalt parasjagu. Originaalis asi töötas, aga oli ka väikeste puudustega - nimelt oli segu rikkavõitu ja puterdas kõrgetel pööretel. Natuke surkisin seda asja, aga paremaks ei läinud.
Muidugi vabandan Da Henk-i ees, et tema teemat surgin, aga kui karburaatorijutt käib, siis mõtlesin, et miks mitte küsida.
Edit: Tõstsin ujuki taset ja asi timmis, sõidab hästi ja kogub kiirust ka.