23-03-2008, 12:10 PM
Pole küll spetsialist, aga Ekspressi jutust selgub justkui see, et mootor päris originaal ei ole. Ning ma arvan, et vale mootor moodustab auto autentsusest rohkem kui lubatud eksimusprotsendid. Ja samas, õige on ka see, et ega see must number suurt midagi juurde ei anna, mõnel lihtsalt natuke ego upitada Vanatehnikasõbrad teavad ikka suuremat osa taastatud autosid, tavainimesele jälle pole eriti oluline, mis number autol küljes on.
See sõnavõtt ei ole mõeldud alavääristama kõiki musta numbriga autosid ja nende omanikke, sest kui eesmärk on originaalsus, mitte ajastutruu sõiduk, siis on must number Eesti mõistes tunnustuse tipp.
Ja minu poolt rispekt, ei oska muud öelda. Ütlen ausalt, ei ole see mudel just minu lemmik, aga hea, et keegi ikka tegeleda viitsib ning kellelegi meeldib. Supertöö minu meelest!
See sõnavõtt ei ole mõeldud alavääristama kõiki musta numbriga autosid ja nende omanikke, sest kui eesmärk on originaalsus, mitte ajastutruu sõiduk, siis on must number Eesti mõistes tunnustuse tipp.
Ja minu poolt rispekt, ei oska muud öelda. Ütlen ausalt, ei ole see mudel just minu lemmik, aga hea, et keegi ikka tegeleda viitsib ning kellelegi meeldib. Supertöö minu meelest!