02-04-2008, 21:32 PM
Taas kord tuleb tõdeda, et ära iial ütle iial. Teema sai küll minu poolt viisakalt lõpetatud, aga olen sunnitud ta jälle üles korjama. Ford siis küll vahelduva eduga käivitus kuni tänase (loe 02.04 08) õhtuni. Sai siis täna küünlad ära vahetatud ja käimaminekut proovitud. Kuna aku oli suht jõuetu siis sai vedamise kasuks otsustatud. Koos käimaturtsatamisega käis kapoti alt välja meetrine leek mis loetud sekunditega püüdis vallutada kogu kapotialuse. Kaks kilost pulberkustutit tühjenesid meeletu kiirusega ja hiljem kodus kadus kapoti alla veel mitu ämbrit vett. Tulemus järgmine: hävinud kapoti ja tulemüüri isolatsioon, suurem osa pritsungisse viivaid juhtmeid, voolikuid. Kuna väljas juba suht pime ei saanudki nagu hästi aru, et kustkohast see punane kukk alguse sai. Valges uurin asja. Ilmselt Fordi mõni tõsisem häda vaevas.
Sihuke kurb lugu siis ühest Fordist. Peab tõdema, et ükski auto pole minu käes veel nii õnnetult lõpetanud.
Tervitused kõigile!
Fordi leinav Jaanus.
Sihuke kurb lugu siis ühest Fordist. Peab tõdema, et ükski auto pole minu käes veel nii õnnetult lõpetanud.
Tervitused kõigile!
Fordi leinav Jaanus.