Tartusse vanatehnikamuuseum?

splint Kirjutas:kui leiate võimalust andke aga minna iga muuseum on kuldaväärt asi olenematta mis eestimaa paigas ta eiasuks
kui kod Levoll tahab teha midagi Tallinnas see ei segaju Tartlaste tõõd igs eesti suurlinnas võiks olla oma muuseum kõiki neid muuseume võiks toetada riik kui midagi on tehtud siis võibolla riik ka toetab . Ei osu et riik tahaks toetada eimidagit
kui just on ´õiged tegijad siis toetatakse kurat teab mida
Kas tõesti on raske elementaarseid kirjavahemärke kasutada?! Ma pean postitust mitu korda läbi lugema, et mõttes esmalt kõik kirjavahemärgid õigetele kohtadele paigutada ja seeläbi saada mingi umbmääranegi aimdus, et mida postituse autor öelda on tahtnud. Ma tõesti ei noriks näiteks üksiku komavea kallal, kuid sellises stiilis postitused näitavad küll lugupidamatust kaasfoorumlaste suhtes...

Kas tõesti peab hakkama "puust ja punaseks" ette tegema...

Kui leiate võimaluse, andke aga minna! Iga muuseum on kuldaväärt asi olenemata sellest, mis Eestimaa paigas ta ka ei asuks.
Kui kod. Levoll tahab teha midagi Tallinnas - see ei sega ju tartlaste tööd. Igas Eesti suurlinnas võiks olla oma muuseum. Kõiki neid muuseume võiks toetada riik. Kui midagi on tehtud, siis võib-olla riik ka toetab. Ei usu, et riik tahaks toetada eimidagit.
Kui just on "õiged" tegijad, siis toetatakse kurat teab mida...

Vanade traktorite omanikud ja huvilised Facebook`is: https://www.facebook.com/groups/vanatraktorid/

Minu kanal YouTube`is: http://www.youtube.com/user/Kolhoos1?feature=mhee
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: valdo - 27-03-2008, 16:35 PM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: Aspelund - 27-03-2008, 16:46 PM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: dad - 27-03-2008, 17:03 PM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: Regardman - 27-03-2008, 22:57 PM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: Tsiklimeister - 27-03-2008, 23:26 PM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: Sm. Volgahuviline - 01-04-2008, 01:13 AM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: splint - 03-04-2008, 23:42 PM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: praud - 04-04-2008, 00:34 AM
RE: Tartusse vanatehnikamuuseum? - Autor: Sillu - 04-04-2008, 00:47 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne