11-04-2008, 00:07 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-04-2008, 00:15 AM ja muutjaks oli IIIFFFAR.)
Ütleks lisaks (lihtsalt kadedusest, kuna mul nii uhket autot pole
) kas sellist Eestit tahtsime? Mõningase paralleelina sinna orjateemasse- maksad milli (uue auto puhul) ja saad selle eest miski õrna ebakindla ja keerulise vidina, mille pärast muretsema pead. Õudne piiiiix......! Samas Lexuse kohta miskit paha öelda ei julge, ainult kiidusõnu olen kuulnud, pidada tänapäe üks paremini tehtud masinaid olema ja peegliküttest tunnen "Transitil" isegi puudust.
Elektriga peeglikruttimist ikka vähestel masinatel ja kasutajatel päriselt "tarvis", soojendus aga tagab nähtavuse kõigile kasutajatele, sirutad end tiba enam või sätid peeglid käsitsi paika.
) kas sellist Eestit tahtsime? Mõningase paralleelina sinna orjateemasse- maksad milli (uue auto puhul) ja saad selle eest miski õrna ebakindla ja keerulise vidina, mille pärast muretsema pead. Õudne piiiiix......! Samas Lexuse kohta miskit paha öelda ei julge, ainult kiidusõnu olen kuulnud, pidada tänapäe üks paremini tehtud masinaid olema ja peegliküttest tunnen "Transitil" isegi puudust. Elektriga peeglikruttimist ikka vähestel masinatel ja kasutajatel päriselt "tarvis", soojendus aga tagab nähtavuse kõigile kasutajatele, sirutad end tiba enam või sätid peeglid käsitsi paika.
loll on loll olla.