17-04-2008, 21:23 PM
Mina olen ka naastrehvi pooldaja ja jutt et linnas pole naastu vaja pole päris õige, samamoodi nagu maakohtades on ka Tallinnas Nõmmel pea terve talve kui vahepeal lund sajab enamus tänavaid paksu jääkorra all ja tänavaotstes pidama saamine ei ole ka ülimalt väikeste kiiruste juures just lihtne, nael on seal suuresti abiks. Naastrehviga sõidab nagu kelguga peateele ette ja jälle mõni auto vanarauas. Hea näide sellest talvest, üks jeebimees Järve Selveri juures lamelliga, selveri juures on üks kallak kus ta oli sunnitud paremalt lähenejale teed andma ja mina oli otse tema taga ja kui ta sealt siis liikuma üritas hakata siis kraapis mis jaksas aga vajus koguaeg tagurpidi minu poole, ma ei saand tagasi ka lasta kuna minu taga oli järgmine auto. Lõpuks ta siiski sai sealt kuidagi minema. Tee ise oli kaetud musta jääga ja minu pirelli naelad ei võtnud seal isegi ratast ringi aga tema ei saand liikumagi.
Ma arvan isegi linnas, maateedest rääkimata on mingil aastaajal naastrehv palju turvalisem ja mugavam sõita kui lamell, samas võiks oma rehvi õigel ajal suverehvi vastu vahetada selles osas olen päri.
Naastrehvi maksustamisele olen täielikult vastu ja arvan, et isegi kui maksustatakse siis üritan maksu ära maksta ja sõidan ikka naastrehviga, oma elu maksab ka midagi.
Ma arvan isegi linnas, maateedest rääkimata on mingil aastaajal naastrehv palju turvalisem ja mugavam sõita kui lamell, samas võiks oma rehvi õigel ajal suverehvi vastu vahetada selles osas olen päri.
Naastrehvi maksustamisele olen täielikult vastu ja arvan, et isegi kui maksustatakse siis üritan maksu ära maksta ja sõidan ikka naastrehviga, oma elu maksab ka midagi.
"You meet the nicest people in a Honda"