03-06-2008, 10:17 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-06-2008, 10:19 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
badass Kirjutas:Mis Sul bagide ehitajate vastu on? Ma ei mötle muidugi mingeid metsas krossitamiseks ehitatud värdjaid, aga pörra baasil ehitatud beach buggy on minu arusaamist mööda täpselt sama klassikaline kui pörra ise.ei ole mul tänavalegaalsete bagide vastu suurt midagi. Need täitsa edevad ning ei ütleks ise kah ühest ära. Aga need on kahjuks jäämäe veepealne osa...
põrnikaklubis näeb aeg-ajalt (eeldatavasti) "metsabuggyehitajate" jupiostusoove: tihti ei teata ise kah, mida otsitakse - või pole kulujuppide puhul poest küsimas käidud. Ka ei kipu "buggyprojektid" põrnikaklubi liikmete projektide alla jõudma - mis tõstatab küsimuse, kas nende puhul on midagi häbeneda või jäävad nad pooleli?
lisaks on mul siiski kujunenud mulje, et bagide puhul aetakse üldjuhul "blingi" ja / või "pifoomanssi" taga - ning juppe jagaks ikka eelkõige selleks, et mõni põrr/buss saaks edasi liikuda. Buggydele sobivad enam aftermarket-jupid (mis pole tegelikult üldse kallid).
t,
Teet
PS! "badass" - ma vist helistasin Sulle pühapäeval. Küsisin tagaklaasi. Loodan, et saame ikka kaubale

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"