29-06-2008, 18:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-06-2008, 18:50 PM ja muutjaks oli 41Degree.)
PETSS Kirjutas:Tasus Tallinnast kohaletulemist(tänu Joonasele).Pole tänu väärt, selliseid asju teen vajadusel teinekord veel
Nüüd üritusest minu vaatenurga alt. Sigavingelt korraldatud asi ja kui on sellised masinad kohale organiseeritud, siis... Siis ei saagi midagi muud kui sigavinget sealt välja tulla! Vaatamist oli küll ja veel ning oma peas mõtlesin ka, mis oleks võinud lemmik olla. Ei saanud hakkama, sest see lemmikute nimekiri hakkas sujuvalt muutuma osavõtjate nimekirjaks
Järgnevalt kaks fotot, millega tahaksin tähelepanu pöörata huvitavatele detailidele.
Nagu sellesama foorumi ajaloonurgakesest on teada, vehkisid kapitalistlikud ameerika sead Packardi üks-ühele ZiS-i pealt maha, püüdes siiski vähemalt näiliselt kaotada jälgi algsest päritolust. Siiski avastasin, et vasaku esitule juures oli see jäetud tegemata, jälgede segamiseks oli kõigest klaasi sisse pressitud CCCP asemel POCCИЯ:
Ühe GAZ 21 esituleklaasid olid sellised, nagu on ära toodud alloleval pildil. Mina nägin selliseid luubiga klaase küll esmakordselt (või vähemalt pöörasin neile tähelepanu). Kui keegi oskab kommenteerida, siis oleksin tänulik.
Ülejäänud minu tehtud pilte saab vaadata siin. Esimesed sadakond pilti on tehtud põhimõttel "kvantiteet enne kvaliteeti" ehk pildile on püütud pea kõik paraaditajad. Sealt edasi olen valinud välja huvitavamad detailid, millele olen ligi saanud.
Minu isikliku arvamise kohaselt oli sellel üritusel täiusest puudu Eno TA, siis oleks olnud enam-vähem kõik esindatud. Hiljem selgus, et selle TA osalemine ei olnud objektiivsetel põhjustel kahjuks võimalik.
Muuseas, kas see välja hõigatud täpsussõit jäigi olemata või magasime meie selle lihtsalt maha