10-07-2008, 19:35 PM
nymmik Kirjutas:Vaat, ei ole kuskil seaduses, et minu käest peaks rentima, eks on ka teisi tegelasi, kes rõõmuga jooksevad paarisaja krooni eest. Mina ei viitsi enam pükse jalga panna selle raha eest. Kui hind on kõrge siis ära rendi aga mitte vigise, et AI AI kui kallis või tee siis oma poolne pakkumine, lehel on konkreetselt välja öeldud, et filmivõtete jaoks on hind kokkuleppeline. Täna on Eestis turumajandus ja igaüks määrab ise hinna, kooskõlas kuidas ta konkurentsi tunnetab.Ei saa aru mis piripiiga sündroom siin viimasel ajal toimima on hakanud. Sinu arvamus on, et 15000 krooni eest müügis oleva auto eest 600 eeku tunnis on normaalne, mina jälle arvan, et 15000 maksva (või vähemalt 15000 eest müügis oleva- ta pole ju veel müüdud) masstoodetud sõiduki rendi eest on 600 kr/h või 100000 kr kuus palju. Sinu õigus on oma arvamusele ja edu sulle kui suudad selle hinna eest ennast ja autot müüa, kuid sinu vanuse juures eeldaks teatud viisakust suhtlemises mitte ainult reaalses elus vaid ka interneti vahendusel!
Ishijupp, klasssikalise auto rent ei ole 8h päevas ega 22 päeva kuus, see ei ole litsi rentimine, kus on järjekord taga