21-07-2008, 13:05 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-07-2008, 13:07 PM ja muutjaks oli oldmoped.)
stihl Kirjutas:Kui vaadata nende profiili ja otsida sealt mõnda kasvõi algeliselt taastatud vanatehnika eksemplari, siis seda sealt ei leia.
Võin ausalt ja kõva häälega öelda, et JJVV fänn ma ei ole ja nende tegemiste loogika ei lähe minu suhtumise ja eelistustega kokku ning hüppavaid vastu rindu taguvaid palju lõvishokolaadi söönud pubekaid sallin ma veelvähem, aga...
Sinu (ja ka paljudes teiste siin foorumis olnud teemades kõlama hakanud) suhtumisele, et ainus püha graal on restaureerimine ja iga õige vanatehnikahuviline peab kõigepealt suutma ette näidata oma tehtud tööd, mille järgi siis härrad otsustavad, kas ta ikka on vääriline vanatehnikahuviline või lihtsalt kõvataja, oponeeriks ma päriselt veelrohkem. Miks peaks mõne inimese lihtsalt korrallikku remondilukksepa tööoskust ning tema tehnilisi ja majanduslike võimalusi niipalju üle fetisheerima, et need teised, kes koguvad infot ja pilte või ostavad valmstehtud masina või lasevad selle masina taastada või püüavad olemasolevat lihtsalt säilitada sellisena, nagu see siiamaani säilinud on või käivad vanatehnikat pildistamas jne jne jne on vähemväärtuslikud ja vähem olulised?
Jaan@ka_niisama_kõvataja