27-07-2008, 22:53 PM
Käisin täna Ringhäälingumuuseumis mis juhtus erakorraliselt ka pühapäeval avatud olema. Juhuslikult oli kohal ka muuseumi juhataja hr. Sihver, kes peale mõningast mõtlemist arvas, et oli vist tõesti selline kast, aga kuna valjuhääldi kasti sees oli vahetatud nõukogude oma vastu vms, siis see muuseumile huvi ei pakkunud ja sai antud sama muuseumi ülakorral asuvale Türi muuseumikesele. Selle perenaisi muidugi kohal polnud ja püsiekspositsioonis kasti ka ei olnud ega ka mingit viidet Raidaru tegemistele. Ilmselt sealt majast eriti sellele küsimusele vastuseid ei leia aga mine tea.
Hr. Sihver ka kustutas mu õhinat selle tööstuse jutu kohapealt ja arvas, et küllap see ikka kauplus oli nagu ka teemapüstituses väideti. Et kas siis kastiomanik eksis või ikkagi oli selline kiri. Mina küsitlesin teda ikka Raidaru kaupluse kohapealt, tööstus oli tema enda täpsustus.
Uurime vaikselt edasi, tervita vanaema
!
Hr. Sihver ka kustutas mu õhinat selle tööstuse jutu kohapealt ja arvas, et küllap see ikka kauplus oli nagu ka teemapüstituses väideti. Et kas siis kastiomanik eksis või ikkagi oli selline kiri. Mina küsitlesin teda ikka Raidaru kaupluse kohapealt, tööstus oli tema enda täpsustus.
Uurime vaikselt edasi, tervita vanaema