29-07-2008, 21:54 PM
mustninja Kirjutas:Roolis u. 40-aastane mees, naine kõrval. Huvitav, millest nad rääkisid sel hetkel? Sellest, kui p_s ikka liiklus on Eestis?
Kusjuures ka minu ees tsirkust teinud Peugeoti roolis oli umbes 40. aastates mees koos naisega. Ma millegi pärast kahtlustan, et nad helistasid minu pärast ka sellele Lõuna-Eesti liiklusliinile. Vähemasti sellise näoga naine vaatas küll, et kohe helistab (telefon oli käes). Õnneks mul Subaru siiski vajadusel astub päris hästi ning järsu kiirendusega õnnestus mul mööda saada, misjärel sõitis ta mul 1 m pikivahega järel. Korraks tekkis küll mõte järsult pidurit vajutada, aga autost hakkas kahju. See selleks.
Tambets Kirjutas:1) Varas krutib sinu autolt velgi alt - sina pooldad teda mitte segada, kutsuda politsei, ja loodad, et jõuavad õigeaegselt.Kolmas variant on ka veel. Varas virutab sulle veljevõtmega ning kruvib ise veljed alla ning sõidab sinu taskust saadud võtme abil autoga üldse minema.
- sina kutsud teda korrale, tema paneb plehku, sina krutid veljed alla tagasi, loodad, et ta enam ei tee
Asi on üldistes põhimõtetes. Foorumi näite juures oleks pigem sobiv just see, et teine kasutaja tuleb lööb sul ekraani sisse, aga mode ei märkagi seda rikkumist või ei karista.
Ja sellele joobes õuealal kihutajale kutsuks ma politsei. Varemgi tehtud seda.
Eluohtlik või mitte, igatahes on tegemist ju reeglite/seaduste rikkumisega.
Need ajad on möödas kui rullnokad sõitsid ainult BMW-dega. Praegu on igal teisel rullnokal Audi, kolmandal VW ja neljandal Mersu, viiendal jälle Subaru jne. Selliseid ühte marki autode mustamised on ajalugu.