31-07-2008, 13:54 PM
Killer666 Kirjutas:alati ei saa vahet teha , et kas liiklusm6rv v6i -6nnetus...
Ok ..praegusel juhul läks siis kergemalt , aga kui hakata k6iki kinni panema , siis v6ib ju lihtsalt 6nnetuse pärast ka kinni pistma hakata...
kui sa m6ne eide näo yless lööd , siis see on sul tahtlik tegu , liikluses keegi kedagi meelega surnuks ei s6ida
no muidugi need mehed, kes must Tln-Trt mntl nagu teost mööda lendavad ei taha ju kedagi surnuks sõita, elustiil on ju lihtsalt selline, Mikk Segerile jäi ju ka mingisugune loll ette, Seger appelleerib sellele, at ta oli peateel, ja nii ju oligi, siis jäävad need kraisleri vennad süüdi, et vajusid ette peateel sõitjale. See oli ju õnnetus lihtsalt , et segeril üle 200 rauas oli.
Samas olen ma ikka meeletult pettunud eesti riigis -- katkiste hammastega pudikeelne karvahabe ajab surmaeelseid rauku kohtu ette, reaalsed surmakülvajad joeldeluunad, jooseplaiksood, mikksegerid naudivad tingimisi karistusi.
Huviga jään ootama Segeri kohtuotsust, no kolm aastat tingimisi säält tuleb kindlasti.
Ma ei ole vägivaldne inimene, aga kui see jooseplaiksootaoline "sõimusõna" oleks mõne minu sugulase surnuks sõitnud lööks ma ta lihtsalt maha.