31-07-2008, 22:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-07-2008, 22:44 PM ja muutjaks oli Ishijupp.)
Style Kirjutas:Arvan, et mitte, kuna ma elan Lasnamäe korteris ja mu akna all seisab vaid roheline prügikast, mitte Volvo.Mina taas arvan, et vahet pole kas akna all seisab Volvo, prügikast või prügimägi- kui tegevuses pole tahtlust õnnetuse tekitamisel ja see on esimene kord, siis suure tõenäosusega piirduks karistus ikkagi tingimisi karistusega. Usud sa tõemeeli, et kui õnnetus oleks toimunud vana ja roostes shiguliga, siis oleks tegija aastateks trellide taha saadetud? Mina ei usu! Aga ei taha ka teemal spekuleerida, sest usaldan paremini informeeritud ja oma ametit oskavaid juriste / kohtunikke.
Aga miks mulle tundub, et selgelt tuntav vihkamine siin teemas taandub mitte teole ja tegijale, vaid tegija jõukusele? Kust on tekkinud selline küüditamisajale omane viha jõukuse vastu?
Edit: Dad- aga sinu toodud näite najal ju võib väita, et SÜSTEEM, kui selline, toimib. Süsteemi üksikud osad vb eksivad, aga mitmeastmeline kohtusüsteem parandab vead. Kui prokurör leiab antud otsuse olema väära, siis ta selle ka edasi kaebab...