06-08-2008, 02:54 AM
leek Kirjutas:Laiksoo sai minu meelest õiglase karistuse-ka tingimisi karistus on karistus!Ja katseaeg 2 aastat ehk õpetab noort meest olema ettevaatlik: 2 aasta jooksul rikkumine toob 3 aastat trelle. Ning peale 2 aastat silmad lahti liikumist rikkumiste vastu muudab tedagi väidetava roolis magamise vastu ning erinevate muude EV seaduste rikkumiste vastu.
Kolme hukkunut noore poisi kinnipanek tagasi ei too ja samuti pole mõttet noort elu rikkuda.
Ei too vanglakaristus tagasi kolme eestlast, kes liiklusõnnetuses hukkusid Laiksoo käe läbi, ega ka minu närve: õnn, et mina ellu jäin (küll kerge viga küljel) ja minu tiim, kes jäi õnneks puutumata, aga kui ma poleks... Õnneks on kohus tulemas tulirelvapruukija kohta ning ka sealt karistus. Kusjuures ise tahan mehele ka tingimisi, aga katseajaga pikalt nii kahekohalise arvu.
Lahkunud lahkunuteks liikluses, au nende põrmule, kes lahkunud sealt teelt süütult ning häbi neile, kes oma süü läbi hukkunud või saatnud hauda teisi. Paljud see-eest on aheldatud ratastooli, tundkem kaasa neile, kes sunnitud mingi selgroolülimurru pärast elu lõpuni istuma ratastoolis. Ning just seepärast, et ei oska liikluses toimida kas sina või vastutulija. Targem annab järele.
Parim karistus oleks surmasaatjatele autolubade keeld elu lõpuni, sõitku bussiga, kui sõita ei oska.(tihti kipuvad nad ise reanimatsioonis lõpetama, edasi mitte just väga töövõimelised või juhtimisvõimelised)
Samas invaliidistajatele 10 aasta jooksul 3 kuud järjestikkust liiklusinvaliidide abistamist. Ehk kuskilt jõuab neile "kuul pähe" sel ajal.