13-08-2008, 23:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-08-2008, 23:13 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Ei, seda ei ole keegi väitnud. Samas ega riigieelarve ikka puhtalt kokkuhoiust ei täitu, kui on valida tulumaksu mittealandamise ja automaksu kehtestamise vahel, siis ma valiks selle ühekordse impordimaksu, sest kui tihti ma ikka uusi autosid ostan, pigem ikka putitan olemasolevaid oksendamiseni. Noh ja ma juba mingi kolmandat korda vist mainin, et firma nimel olevate "esindusautode" erisoodustusmaksu piirmäära tõstmine on minuarust väga õige koht kust lisaraha saada, see ei ole eriti aus kui ühele mehele ("tööauto" omanik) maksab LandCruiser reaalväärtuses sama palju kui teise mehe ("isikliku auto" omanik) Corolla. Ma nimetaks hetke olukorda isegi tagurpidi astmeliseks maksustamiseks.
Ehk siis kui korraks jätta kõrvale hüpoteetiliste 4k jupidoonorite teema, siis on rõhuasetuse nihe tulude maksustamiselt tarbimise maksustamisele minuarust väga tervitatav areng. See, et autod esimesena hambusse jäid, on lihtsalt loodusõnnetus.
Ehk siis kui korraks jätta kõrvale hüpoteetiliste 4k jupidoonorite teema, siis on rõhuasetuse nihe tulude maksustamiselt tarbimise maksustamisele minuarust väga tervitatav areng. See, et autod esimesena hambusse jäid, on lihtsalt loodusõnnetus.