K: mis aastal ilmus Nõukogude veoautodele plastklaasiga tagatuli?

valdo Kirjutas:See küsimus on mind ammu painanud, kuid täpset vastust pole ma sellele saanud - on saadud vaid umbmääraseid vastuseid "kusagil 1960ndate teisel poolel".

Äkki teab keegi kaasfoorumlastest siiski sellest midagi konkreetsemalt, täpsemalt:

a) Mis võis olla esimene aasta, mil tehastes hakati nõukogude veoautodele (GAZ, ZIL jms) paigaldama võru, klaasi ja kahe tihendiga tagatulehajuti asemel plastist hajutit, mis ooli masskasutuses kuni 1980ndate lõpuni?
100 protsenti ei saa garanteerida, aga kui Sa ütled mulle plasthajutiga tagatule margi, siis saan ma ühest paksust "spravotshnikust" järele vaadata millal seda tuld tehases tootma hakati.

Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
K: mis aastal ilmus Nõukogude veoautodele plastklaasiga tagatuli? - Autor: valdo - 26-08-2008, 20:55 PM
RE: K: mis aastal ilmus Nõukogude veoautodele plastklaasiga tagatuli? - Autor: PETSS - 26-08-2008, 21:27 PM
RE: K: mis aastal ilmus Nõukogude veoautodele plastklaasiga tagatuli? - Autor: eberhard - 27-08-2008, 10:18 AM
RE: K: mis aastal ilmus Nõukogude veoautodele plastklaasiga tagatuli? - Autor: taruvaras - 02-09-2008, 14:30 PM
RE: K: mis aastal ilmus Nõukogude veoautodele plastklaasiga tagatuli? - Autor: janek555 - 02-09-2008, 16:51 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne