21-10-2003, 00:25 AM
Kõiksepealt TA-6. Üks täiesti korralik leidus Järvakandi asulast läbi sõites u. 1 km. peale piiri pika vasakkurvi välisservas(ehk paremal tee äärest paplite taga). Tundub, et tehtud saunaks, kuid muidu igati OK. On see eraldi esiakendega mudel(ehk nurgaaknad eraldi), Ja siis veel paar km. edasi maakonna piiril paremat kätt on talu hoov ja selt paistis uuema TA-6\'e nina. Oli roheline ja kaugelt kah täiesti kobe. Kahjuks oli digiaparaat Saaremaa rallil, seega pilti njetu
Aga nüüd TA-24\'st ehk tollest metallkerega Gaz-69\'sast. Ma \"kardan\", et tean kohta, kus üks uus kere kuivas kuuris puuriida all vedeleb. Täiskomplektne, koos klaasidega. See peaks olema , TA-24, see nn. Räpna metallkere. Räpinas oli ju Tartu osakond, kus \"villiseid\" kapiti? Jgastahes, selline on olemas veel, ma loodan. Omanik on küll hull, kuid ka sellest saab jagu, i quess.
On huvilisi?

Aga nüüd TA-24\'st ehk tollest metallkerega Gaz-69\'sast. Ma \"kardan\", et tean kohta, kus üks uus kere kuivas kuuris puuriida all vedeleb. Täiskomplektne, koos klaasidega. See peaks olema , TA-24, see nn. Räpna metallkere. Räpinas oli ju Tartu osakond, kus \"villiseid\" kapiti? Jgastahes, selline on olemas veel, ma loodan. Omanik on küll hull, kuid ka sellest saab jagu, i quess.
On huvilisi?