21-10-2003, 13:59 PM
mina üllatusin eelmine talv meeldivalt lammelli omadusi tundes. Jäärajal (kiire rada Männikul) pidas lamell end naastuga täiesti võrreldavalt üleval (võrdlen siis lamelle Vallai prottidega - mõlemad rehvid olid uued. Hankooki 2.talve all olevad naelad jäid kõvasti alla!). Masinad siis Kadett aastast \'86 ning Almera aastast \'02. Mõlemale masinale jäi enamus rajal liikujaid jalgu. Rehvid siis vastavalt Kadetil protid ning Almeral Michelin (???) Maxi Ice. Hinnavahe rehvidel muidugi 4-kordne (lammelllid olid siis tuttuus mudel kah).
ise eelistan siiski naastu:
-100% testitud ning piisavalt usaldusväärne kõigil katetel (minu jaoks olulisim!)
-hind
-väiksem kulumine (korralikud, hästi pehmest segust lamellid pidid paljal asfaldil imekiirelt kuluma! Ning parajalt kulunud lamelli ning naastu korral jääb kardetavasti lamell kõvasti alla (see mu isiklik loogika).
teet,
hakkab homme ringi klõbisema - kuid kuna masinale on lisatud kõvasti heliisolatsioonimaterjale, ei lase end sest häirida
EDIT: kuu eest foorumis olnud (naast)rehvi-jutt - ehk kah abiks!
ise eelistan siiski naastu:
-100% testitud ning piisavalt usaldusväärne kõigil katetel (minu jaoks olulisim!)
-hind
-väiksem kulumine (korralikud, hästi pehmest segust lamellid pidid paljal asfaldil imekiirelt kuluma! Ning parajalt kulunud lamelli ning naastu korral jääb kardetavasti lamell kõvasti alla (see mu isiklik loogika).
teet,
hakkab homme ringi klõbisema - kuid kuna masinale on lisatud kõvasti heliisolatsioonimaterjale, ei lase end sest häirida
EDIT: kuu eest foorumis olnud (naast)rehvi-jutt - ehk kah abiks!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"