05-11-2008, 14:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2008, 14:12 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Ma ei tea, mis poes sa käid, aga pealinna suuremates toidupoodides on helkurid enamasti kassa kõrval muu pudiga koos, suitsuvorstileti kõrvalt oleks neid imelik otsida. Ja kui lähed misiganes spordi- või autotarvete poodi, siis seal on ka igasugused painduvad ja krõpsude ja värkidega variandid olemas. Kui sul on mingi väga spetsiifiline soov, siis osta kangapoest helkurriba ning takjariba või muid vajalikke aksessuaare ning lase oma näpunäidete järgi kokku panna, ma arvan et seda saab isegi seal samas poes teha, kardinaid ja värke ju õmmeldakse kohapeal. Mul paar aastat tagasi oli sarnane variant, aga jõudsin järeldusele et nööri otsas tilpnev ja keerlev helkur on silmatorkavam kui suhteliselt paigalseisev lapp jope küljes.
Tegelt ma ei tea miks ma seda juttu üldse ajan siin, asja olemus on lihtne nagu Durexi reklaamis - neile kelle arvates on raske ja kallis ja ebamugav jne, soovime head isadepäeva!
Tegelt ma ei tea miks ma seda juttu üldse ajan siin, asja olemus on lihtne nagu Durexi reklaamis - neile kelle arvates on raske ja kallis ja ebamugav jne, soovime head isadepäeva!