12-11-2008, 18:01 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-11-2008, 18:11 PM ja muutjaks oli TeeTL.)
koguja Kirjutas:Aga mina arvan, et kasutaja Vuss on VÄGA ILUS foorumi liige...
Mina arvan, et pilt on ilus küll, aga tegemist ei ole kasutaja Vusss pildiga, ja et see on nö libateema. Põhjust ei oska küll ära arvata, aga inseneriharidusest ja informaatika osast selles arvan küll natuke enamat, kui seda, et seal nõutakse foorumitest folkloori kogumist.
Aga küsimusele, kuidas foorum meeldib, peaks foorumirahvas aegajalt ikka vastama, kasvõi tegijate ja üksteise tunnustamiseks.
See, et foorum on kogu aeg olemas ja ei viskle arengu- või eluvaevades, on väga hästi ja selle eest aplaus administraatoritele, moderaatoritele ja generaatoritele! (karburaatoreid kiidame mõnikord edaspidi)
Ja kui midagi võiks paremini olla, siis paremaks teha saab ikka ainult ise, keegi teine ei tee!
Näiteks kui tundub ebaõiglane, et automoto teemade kõrval räägitakse liiga vähe muust motoriseeritud tehnikast, -pesumasinatest, tolmuimejatest ja magneetofonidest,- siis ilmselt nii ongi ja nii jääbki, pole mõtet nõuda sellejaoks omaette nurgakest või kättemaksuks kellelgi teisel elu ebamugavaks tegemist...
Mulle foorum meeldib, vaatamata sellele, et käin siin üha harvemini ja vahest unustan nädalate kaupa siia vaadata. Põhjus ei ole kindlasti mitte ühistranspordi- ja druzbavõrri-rubriikide märgatavalt laiemas vohamises, vaid oma huvide muutumises.