13-11-2008, 00:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-11-2008, 00:57 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
Vusss Kirjutas:näiteks mis meeldib/ ei meeldi, kui tihti külastate, kas olete rahul saadud vastustega, mida võiks rohkem kajastada, milliseid tehnikafoorumeid veel külastate ja palju muud sellist.alustame "minu teistest" tehnikafoorumitest: need on margipõhised ehk siis seotud põrnikaga, GSIga ning vectraga. Automoto on aga, nagu ülalgi mainitud, margispetsiifikast erinev: siin laiendan ma lihtsalt enda silmaringi. Oleks aega rohkem (või laiskust vähem...), püüaks rohkem ka kaasvõitlejate silmaringi miskitpidi oma avastuste jagamisega mõjutada...
laiapõhjalisust nimetakski ma automoto põhivooruseks - ja seda, et siin ei käi (massilist) autoremonti: "vähemeksklusiivsetes margifoorumites" on tüütult palju inimesi, kes püüavad läbi foorumi igapäevasõidukit remontida... Loodame, et see neil ikka õnnestub

teisalt on laiapõhjalisus ka miinus: ei jookse selget jutti, mis on foorumi konteksti sobiv ja mis mitte. Bussinumbrid jms: küllap on siiski vaja ning küll see asi kunagi ka oma koha leiab.
laiapõhjalisuse osas ei teagi tõttöelda peale automoto ja tqhq kodumaiseid autofoorumeid, millel on siiski oma rõhuasetus, vältimaks nende muutumist umbmääraseks. Unicwebis võiks veel midagi olla, aga paraku ei oma ülevaadet

mida foorumis rohkem kajastada võiks, on reaalsed tegijad ja nende tegemised. Siinkohal loodan, et Ardo Kalda (ehk kasutaja "Gsinut") ettevõtmised on jätkusuutlikud ning et need suunitluse osas silmaklappe ei saa - siis täidab ehk kommertslik ettevõtmine selle tühimiku, mida "mittekommertslik" lihtsalt teha ei suuda.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"