Rahaveo autod ja liikluseeskirjad.

valdo Kirjutas:Jätsin numbri meelde ning tegin olukorra kirjeldusega digiallkirjaga e-kirja nii Falcki juhtkonnale kui ka turvafirmadele litsentsi andvale asutusele.
Valdo, kas n.ö üldhariduslikus mõttes tahaks Sa öelda, mis asutus litsentse jagab? Sisemin. "isiklikult" või mõni madalam asutus?

Aga üldiselt G4S-ile soovitaksin mina nii palju kui võimalik puuga pähe taguda (tõsi, mitte siiski liigselt tähte närima hakates). Ehk siis hakkab midagi looma ka. Minu meelest on natuke veider, kui üks erakapitalil põhinev firma on endale võtnud kohati politsei õigused. Meenuvad siinkohal sõiduõpetaja pajatatud seiklused, kui ta kitsal ühesuunalisel tänaval kohtus vastutuleva Falcki autoga. Pärast kümneminutilist vestlust stiilis "Lase läbi, ma olen väljakutsel" - "A keda see huvitab?" - "Mul on kiire, ma võin nii teha." - "No kui nii kiire on, siis aja üks ristmikuvahe tagasi ja sõida minema" lahendas olukorra kohale saabunud politseipatrull. Falcki tegelased said lõpuks ikkagi ristmikutäie tagurpidi sõita ning lisaks sellele ka politseiautos väikese "arenguvestluse" pidada Smile
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: Jaanus - 01-12-2008, 14:38 PM
RE: Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: valdo - 01-12-2008, 14:49 PM
RE: Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: 41Degree - 02-12-2008, 21:17 PM
RE: Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: valdo - 02-12-2008, 23:35 PM
RE: Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: Mardu - 01-12-2008, 23:17 PM
RE: Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: valdo - 02-12-2008, 00:02 AM
RE: Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: taavi - 02-12-2008, 10:07 AM
RE: Rahaveo autod ja liikluseeskirjad. - Autor: tfr - 03-12-2008, 16:41 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne