03-12-2008, 12:14 PM
stihl Kirjutas:Nonii, Kuusalu vanamehed...Mina olen üks ütlemata avalik mees ja midagi mul häbeneda ei ole. Kui minu nimi kuugeldada, siis tuleb sealt ikka igasugu sodi minu kohta, kriitilise mõtlemisega inimene suudab terad sõkaldest eraldada ja kes seda ei suuda, see võib rahus oma lihtsat elu ka edasi elada.
Projektide avaldamiseks on erinevaid kanaleid. Kõiki asju pole põhjust siin foorumis kajastada, sest minu huvi projektidest kirjutamisel on saada ka tagasisidet info näol, millest mul võib palju kasu olla konkreetse projekti teostamisel. Volgandusest kirjutame volgade foorumis ja mõne eksponaadi salgame lausa maha, sest internet levib üle maailma ja klassi-ja rassivaenu õhutamine ei ole korrektne. Nende asjadega saavad huvilised tutvuda minuga silmast silma vesteldes.
Projektide avalikustamise taga ei ole minu ealisel inimeselt enam edevus, selle tahu oma elust olen juba ammu kujaga ületanud, pigem on avaldamise vajalikkus seotud ikkagi info vahetamisega ja turvalisuse tagamisega laiemas plaanis. Loe ka www.kuriteoennetus.ee
Loomulikult on ka Kuusalu Autobaas ammustel aegadel langenud varaste kimpu ja sellest on tehtud ka omad järeldused. Ehk siis kõik Eestis liikuvad uued, eesti keelsete lipikutega GAZ 14 varuosad on pärit meie laost. Mõistlike inimestena me ei vihasta pakkumiste esitajate peale, vaid oleme valmis need mõistliku hinnaga tagasi ostma, sest nende varuosade vajajad tunnevad kõik teineteist ja nüüdsed pakkujad ei pruugi olla seotud konkreetse võtmisega ja pealegi tegijad on ammu tuvastatud ja nendega vesteldud isalikult elu põhiväärtustest.
Kas keegi soovib veel vestelda...
Vähegi väärtusliku kola hoidmiseks on välja mõeldud elementaarne tehniline valve. Kui mahud lähevad suuremaks, siis on võimalik kasutada ka mehitatud valvet. Mõnel siin näiteks on 24 tundi musta dziibiga mees ümber maja tiirutamas, pisikest DKW-d annab ehk säilitada ka lihtsamate vahenditega. Pigem on probleem ikka selles, et tagantjärgi ei suudeta varastamise hetke määrata täpsemalt kui viis kuud! Varastamiseks ei saa soodsamat olukorda tekkidagi, ning politsei kuulutab selle uurimise mõne aja pärast täiesti põhjendatult lõppenuks.
Tõnu Piibur
5116265