07-12-2008, 01:10 AM
gazik Kirjutas:Aga hoopis vanatehnika.ee-st pidi ju vanatehnikaklubide katusorganisatsiooni ja autoklubide tegemiste kajastamise koht saama.
Mis mõttes pidi? Kes ütles?
Vaata parem seda vanatehnika.ee-tegijat ligemalt ja pööra tähelepanu tema fraasidele: a ´la "Kui Sul on soov meiega suhelda, pead registreeruma. Kui tekib soov klubi tegemistest osa saada, pead taotlema Klubi Sõbra staatust. "
- Eitea, kas ikka pean. Kui olen vanatehnikahuviline ei pea ma sellega seoses midagi. Olen huviline niisamagi edasi...

Klubi Sõbrad ei tee sedagi.
Või: "Punktid, mis sul on portaalis osalemise eest: 0 "
Ma ei ole mitte üheski Eesti foorumis mingit punktijura kohanud. Eriti seda, et foorumi tegija annab iseendale punkte oma olemasolu eest ja võrdleb end teistega, kellele ta ei anna samapalju...No kes normaalsetest inimestest sellist asja kannataks?
Tundub, et kodus ei saa see idikas (loe itikas = itimees) oma olemasolu eest mitte ühtegi "punkti", et niimoodi peab tõmblema...Mees ei õppinud oma unicwebi hinguseleminekust mitte üks raas ja astub taas sama reha otsa...
Natuke on kahju Autorestauraatorist, et sellises seltskonnas peab olema. Aga noh, eks "every man mus know his limits", nagu öeldakse...