13-12-2008, 23:18 PM
stihl Kirjutas:Ranno Kirjutas:Võibolla leidub mõni lihtsameelne kes on õnnelik kui laager vahetatakse garantiiajal tasuta. Minu jaoks tähendab see hoobilt auto kvaliteedi ja väärtuse langust. Ka juttude põhjal. Järgmine kord ma sellist autot enam ei osta.
Pullikaka. Sinu autod saavad siis olla ainult kusagilt laost leitud ja tuttuued MB 123 ja 124, Volvo 740 ja 850, E21 bemm, 8-90ndate Corollad ja vblla veel mõni.
Tänapäeval müüdavatest pole siis midagi võtta, usu mind, ma olen autoesinduses aastaid töötanud...(Nii varuosapealiku, kui teeninduse meistrina, seega "väga lähedal")
Äärmisel juhul pääseb mõni üksik Corolla või Mazda 3 läbi 100 tuhande km ilma remondita, viimasel vahetati tagasilla puksid (krdi Fordi veermik ju!) kõikidel, ilma et oleks isegi omanikule öeldud, hoolduse käigus garantiikorras ära...
Sakslastest pole üldse mõtet rääkida, ameeriklastest ka mitte.
Ma mainiks ka ära, et mu abikaasa 10.000 km sõitnul autol vahetati ära (ilma, et temale oleks öeldud) tagumised amordid ,piduriklotsid mingi hunnik pukse jne...! Mul lihtsalt oli sportlik huvi ja lasin auto tõstukile tõsta peale seda hooldust

Peale 20.000 km vahetati uuesti tagumised amordid ....
mis kestavad siiani ja ka kõik muu mis sai gar. ajal vahetatud on pidama jäänud...
Auto on uue omaniku käes ja tänaseks sõitnud 5 aasta jooksul 65.000