21-12-2008, 21:52 PM
stihl Kirjutas:Nüüd raha juurde. Toon näite minu igapäevasõiduki Datsuni (2005a navara) kohta, mis võtab diislit keskmiselt 9,7l/100-le.
On väidetud, et seesama datsun, kui EGR vahelt minema visata, hakkab kulutama 6.7l/100-le
Siit ka minu küsimus: kas sõidate EGRidega või ilma?
Vaevalt see vahe nüüd nii suur on. Seda enam, et ajuga pumba puhul pole see asi nii lihtne, et paned lihtsalt EGRi augu kinni ja kogu lugu.
Omal peres kasutuses 2 opel astrat. Mõlemad diislid 60kw. Üks on 1,7td isuzu vahejahutiga ja ilma EGRita, teine on 2l, 16 klappi, EGRiga+ ajuga pump. See 2l mootor käib ikka palju lõbusamalt edasi, kuigi KWd samad. Ja 2 liitrise küttekulu on ka nii 0,2-0,3l/100km väiksem, kui 1,7l mootoril.
Samas see EGR sittab sisselaskekollektori päris korralikult ära. Korra olen juba puhastamiseks laiali kiskunud ka. Jube kitt, mis seal sees on, andis ikka küürida. Et seda natukenegi vältida, tuleb aegajalt sõita "torud tühjaks". Kui päevast päeva linna vahel lötutada, on võimalik see süsteem suht kiirelt ära ummistada.
Vene foorumis soovitati nii 20 000km tagant profülaktika mõttes sisselaskekollektor puhastamiseks maha võtta. Kas seda ka päriselt keegi teha viitsib on muidugi iseasi.
`73 Hanomag-Henschel F46KA