26-01-2009, 21:45 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-01-2009, 21:50 PM ja muutjaks oli Ishijupp.)
motamees Kirjutas:Kui kunde tahtis auto võtmeid kaasa võtta, soovitasin ma tal minna koos autoga. Mingil juhul ei jätaks ma oma teenindusse "surnud" autot. Seda tuleohutuse pärast.Ära võta kõiki oma mõõdupuu järgi. Töötasin ühe tugeva autoteenindusega seotud ettevõttes ja nägin iga päev, kuidas noored kuked auto korrasoleku testimise nime all klientide kalleid autosid peeneks lasid. Võib väita, et selline käitumine pole tavapärane (margiteenindustes vast polegi), aga erandlik see kindlasti ei ole.
See kunde jättis pärast asja lahtiseletamist võtmed ette. Ei ole mul ka kommet võõraste autodega mittevajaduse pärast sõita. Veelvähem neid "katsetada".
Kord oli isegi pooleteistmilline auto meil puhastuses (üle 10 aasta tagasi). Tol ajal saarel teist nii kallist autot vist polnudki. Jäeti võtmed rahulikult mu kätte. Usaldus maksab ka midagi.
Autodega tegelemisel on üks põhireeglitest - ära näpi kunde asju. Ei ole vaja raadiot kruttida ega püstolit uudistada (on ka neid istme alt leitud).
ryblik1- see küsimine annab sulle sama palju, kui vastus küsimusele: "palju maksab auto" . Määratle oma sihtgrupp, kellele suudaksid pakkuda vastuvõetava kvaliteediga teenust, seejärel kirjelda seda osa, kellele tahad hakata teenust osutama. Usu, korraga sa Aston Martineid ja mossesid lihvima ei pääse- mosselihvija juurde ei tule Astonid ja Astonite teenindamiseks pead tegema mahukaid investeeringuid, mis omakorda tõstavad üles teenuse hinna ja peletavad eemale mossed.