29-01-2009, 11:50 AM
ES 95 Kirjutas:Mul üks üle,ca viis aastat tagasi jäi üks auto juhi puudumise tõttu seisma ja seisab siiani.Endal pole bensumootoriga midagi teha nii et minu pärast on ta saadaval.
EESTI METALL Kirjutas:ei tea hindasid öelda kuna need juba varemalt kokku ostetud masinate peal 4 viis aastat tagasi soetatud !!!No ei julge mina enam ühtegi pikalt seisnud mootorit osta. Nimelt otsin minagi korralikku Gaz-53 mootorit. Sai siis tuttava vihjete peale üks "korralik tehasemootor" ära toodud, ise veel pidin masinalt maha võtma. Millegipärast oli üks klapikambrikaas maha võetud aga ei osanud sellele tähelepanu pöörata. Hiljem selgus, et sealt oli mootor vihmavett täis jooksnud, karteripõhi jäätumise tagajärjel ümmarguseks paisunud, hülsid roostes ja mootor ei käinud ringigi. Ning lõpuks mootorit laiali lüües oli tuli välja et ikkagi kapremondi mootor- kepsusaaled 0,25 ja raamid 0,50 ning mootori tagaosas sidurikoja ülaosas needitud kapremondi silt. Hulka tühja tööd sai tehtud ning lõpuks läks minust see mootor sulatusahju.
nuga666 Kirjutas:.... Kui kalliks võib minna kapitaalremont või on mõistlikum töökorras mootor osta! ...Paar aastat tagasi öeldi mulle Lähtes kapremondi hinnaks orjenteeruvalt 13-14K.