01-02-2009, 16:24 PM
minu jaoks läheb see jutt ikkagi teise äärmusse, nimelt kui on plaan valmistada auto, mille sarnasega sõideti 60-nendatel võidu aga mille ehitamise eesmärk ei ole tänapäevalt mitte võidusõita aga kui soov tekib siis oleks see võimalik. Masin järgib üldjoontes omaaegase originaali vaimust ja tehnikat, kuid ei ole mitte 100% joont järgitud koopia (seega mustad numbrid pole teemaks) . Seega tekib plaan sinna installida puur (mitte vihmavee torust, aga korralikust materijalist ja netist leitud skeemide alusel) ning selle eesmärk on pigem see, et saaks võimalikult stiilse liikuri ja juhul kui soovi ka mõnel kiirestisõidu üritusel osaleda. Asja iva on ikkagi selles, et kas võib sellega tänaval legaalselt liikuda, nii et pole vaja mingit kallist homolkeerimis serti jne, piisaks vaid autovanusele tugineda.
Muidugi ei pea ju puuri panema, aga kui on võimalus, nagu võiks. Kas sel mõtet on, ei tea, loogiliselt pole ju niikunii mingil vanaauto projektil mingit mõtet.
nagu ma näen siis ülatoodud saab-i omanik on hoolimatta orignaalsuset ka kurje pilke kohanud, huitav oleks teada kuidas sellel Jenseni omanikul kogemused on (sellel ju ka kaar keskel)
Muidugi ei pea ju puuri panema, aga kui on võimalus, nagu võiks. Kas sel mõtet on, ei tea, loogiliselt pole ju niikunii mingil vanaauto projektil mingit mõtet.
nagu ma näen siis ülatoodud saab-i omanik on hoolimatta orignaalsuset ka kurje pilke kohanud, huitav oleks teada kuidas sellel Jenseni omanikul kogemused on (sellel ju ka kaar keskel)