05-02-2009, 23:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-02-2009, 23:59 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Nojah, jutt hakkab juba ringitama, kui keegi on nii kõva mees et endale kliente valida, siis minul kui potentsiaalsel "jobul" ja "p.del" oleks hea juba ette teada vastavate esinduste ja muude asutuste nimesid, et teaks kohe mitte minna lugupeetud seltsimehi tülitama. Kui on mingi lihtne asi nagu näiteks relakas vms tarbetööriist, siis ma jõuan neid elu jooksul piisavalt osta et on juba teada kuhu on mõtet oma raha viia (Tööriistamarket) ja kuhu mitte (pmst kõik muud putkad), samuti on remonditöökodadega. Aga kuna uut autot väga tihti ei osta, siis tuleb esinduse teemal enne eeltööd teha, sest "abielu" nendega on pikem kui paljud pärisabielud.
Et keegi valesti aru ei saaks, mul ei ole kalduvust poodides punase näoga lõuata
, aga üldiselt tahaks küll et mõned asjad töötaks ilma et ma peaksin pidevalt nende hingeellu tungima ja mingi garantii uuringutega kammima, andku mulle riiulist uus seade ja uurigu kasvõi 3 aastat seda. Pesumasin, kanalisatsioon, Internet, mobiil jne.
Silks, ütle nimi välja, ilma selleta on see jutt linnalegendi kategoorias.
Et keegi valesti aru ei saaks, mul ei ole kalduvust poodides punase näoga lõuata

Silks, ütle nimi välja, ilma selleta on see jutt linnalegendi kategoorias.