13-02-2009, 22:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-02-2009, 11:01 AM ja muutjaks oli tcumen.)
Jesper Kirjutas:Urmas1, kui suur on tõenäosus et ARKi tegelane teab, mis seal tegelikult peab olema? Nende teadlikkus varieerub markide lõikes suurtes piirides, kui sul on stiilis Ladale pandud valet värvi mutrid kapoti alla, siis oled doomed, aga kõikvõimalike vähetuntud mudelite puhul on taktika "ei mina ei tea midagi, see on siin koguaeg olnud, ju ta siis ikka on 1,1" üldjuhul üpris tulemuslikSee ARK-i vendade pädevus on kogu aeg üks kuradi anektoot olnud.
Minu kogemus ( kui see jutt siia teemasse ei sobi, siis moded: teie kord):
Ehitasin omale kord käru: (ametlikus keeles kerghaagise )
Uurisin-puurisin, käisin Tallinna ARK-is konsulteerimas (väga lahke olekuga papi oli, kes mulle juhatust jagas), tegin valmis, ja läksin siis ette näitama.
Noh, paar puudust leiti: olin tõlgendanud tulede asetust suti valesti. Aga ametnik (kahjuks olen ta nime aastatega unustanud) ütles selle peale: ära pabista, ma seda käru rohkem näha ei taha! Tee see tulemajandus korda ja siis lähed kohalikku kontorisse, seal saad lõpliku vormistuse( reg-tunnistus ja nr.), vastav akt anti ka kaasa.
Tegin siis omad asjad korda ja läksin kohalikku kontorisse. Seal vaatas kohalik spetsialist paberid ja käru üle. Tallinnast kirjutatud paprite kohta küsimusi ei olnud, aga käru kohta oli!
Ise tegid? Sa oled keevitaja?Haa, kuskohast materjal pärit on?Varastasid?
Ja ükski seletus ei aidanud, et olen asja kokku ehitanud varuosadest ja jääkidest. Lõpuks kraapisin vajalikud dokumendid siis takkajärgi kokku ja sain asja registreeritud.