27-02-2009, 16:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-02-2009, 16:27 PM ja muutjaks oli Mossemees.)
Ärge hirmutage, mehed!!! Mu praegune liikur kah punalipupunane sigull 011. Pole veel siiamaani miskit väga hullu sellega juhtunud, no korra talvel Pangodi järve ääres õnnestus aparaat küll nii kapitaalselt lumme kinni ajada, et kui lõpuks ühelt heatahtlikult kohalikult laenatud lumelabidaga selle kätte saime, siis: 1) suure tuuritamise peale jahutusvedelik oli juba keema minemas; 2)"õlituli" vilksatas aeg-ajalt; 3) mul endal oli sellest tohutust mässamisest peaaegu et infarktieelne seisund tekkinud.
Ah jah, kaks korda on seda massinat ära varastada ka üritatud. Esimene kord avastasin hommikul lihtsalt lahtimuugitud ukse ja süüteluku tagant ära kistud juhtmed, teine kord..... sattusin pätile peale. Kahjuks ta mulle põhjust pihta laskmiseks ei andnud, aga ilmselt jääb see õhku tulistatud püstolipauk talle elu lõpuni kõrvu kajama. Lisaks teadmine, et ka Þiguli näppimine võib lõppeda kuuli saamisega.
Ah jah, kaks korda on seda massinat ära varastada ka üritatud. Esimene kord avastasin hommikul lihtsalt lahtimuugitud ukse ja süüteluku tagant ära kistud juhtmed, teine kord..... sattusin pätile peale. Kahjuks ta mulle põhjust pihta laskmiseks ei andnud, aga ilmselt jääb see õhku tulistatud püstolipauk talle elu lõpuni kõrvu kajama. Lisaks teadmine, et ka Þiguli näppimine võib lõppeda kuuli saamisega.
Puruks ja pool pööret tagasi!