28-02-2009, 21:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-02-2009, 22:05 PM ja muutjaks oli r.i.h.o.)
Minu poolt ka üks kinnitus legendile. Aja jooksul on mind teeninud kolm väga usaldusväärset valget värvi autot. Loomulikult nõudsid ka need autod remonti ja regulaarset hooldus, ning üks neist õnnetus kunagi poolenisti jäärajal isegi ära uputada. Kuid siiski ei olnud kunagi kahtlustki, et nad mind koju ei tooks. Ka õnnestus nende autode realiseerimine väga lihtsalt ja minu teada sõidavad vähemalt kaks neist siiamaani väga edukalt, ühest sai küll doonor ja alus "Karaktile" aga see selleks. Peale viimase "Valge" müümist lätlastele tuli ruttu endale rattad alla muretseda, kiire pilk foorumites ja auto24´s ja saigi kodust mitte väga kaugelt üks haruldasemat sorti Punane Peugeot ostetud. Juba proovisõidu ajal vilgutas armatuuril veatuld aga kuna kõik muu tundus see hetk töötavat( peale siignalisatsiooni muidugi) olingi oma vast leitud autosse armunud. Järgmine päev sai siis ARKis omanikuga raha=võtmed vahetus tehtud ja läksin kummivilinal kindlustust ümber vormistama, täpselt 3 kilomeetrit ja ilma ühegi hoiatuseta suri mootor sõiduajal välja. Käiasin starterit ringi ja ei olnud sealt kuulda ühti elumärki. Egas midagi, telefon välja ja isa köiega appi. Lükkasin kodus garaazi ja korra veel proovi pärast andsin starterit, käivitus poolest pöördest ja tuksus kui ema süda.
Sel hetkel sain aru, et ega kerge mul selle autoga olema ei saa.
Sõitsin selle autoga vist 5-6 kuud ja siis leidsin, et targem on aia äärest üks Opel võtta ja see parem sõidu korda seada. Sellel Peugeotil ajas üks müsteerium teist taga, korra käisin isegi Peugeoti keskuses, lootes spetsialistide abile aga tollel korral nende kallis aparatuur ja õppinud meistrid panid diagnoosiks õhukulu lugeja katki oleku aga mina sain probleemist jagu väljalaske kollektori tihendi vahetusega
Praegusel hetkel seisab see auto, lumme matununa aia ääres ja ootab aega mil osa temast hakkab elama uut elu, uue auto( kindlasti mingit muud värvi, soovituslikult valge) kapoti all.
Aaa.. ja muidugi siis, kui ma üritasin temast veel lahti saada, sai käidud ühele potensiaalsele ostjale näitamas, kõik oli tore, ostja piidles autot pealt ja alt ning tegi proovisõidu, kõik oli justkui korras ja potensiaalne ostja lubas võtta mõne päeva veel mõlemis aega. Hakkan mina sealt siis ära minema ja kas auto läheb käima...? Ei, loomulikult mitte. Starter teeb vaid mõned jõuetud pöörded. Ma pole kunagi nii kehva tundega kellegi käest akulaadijat käinud küsimas.
Sel hetkel sain aru, et ega kerge mul selle autoga olema ei saa.
Sõitsin selle autoga vist 5-6 kuud ja siis leidsin, et targem on aia äärest üks Opel võtta ja see parem sõidu korda seada. Sellel Peugeotil ajas üks müsteerium teist taga, korra käisin isegi Peugeoti keskuses, lootes spetsialistide abile aga tollel korral nende kallis aparatuur ja õppinud meistrid panid diagnoosiks õhukulu lugeja katki oleku aga mina sain probleemist jagu väljalaske kollektori tihendi vahetusega

Praegusel hetkel seisab see auto, lumme matununa aia ääres ja ootab aega mil osa temast hakkab elama uut elu, uue auto( kindlasti mingit muud värvi, soovituslikult valge) kapoti all.
Aaa.. ja muidugi siis, kui ma üritasin temast veel lahti saada, sai käidud ühele potensiaalsele ostjale näitamas, kõik oli tore, ostja piidles autot pealt ja alt ning tegi proovisõidu, kõik oli justkui korras ja potensiaalne ostja lubas võtta mõne päeva veel mõlemis aega. Hakkan mina sealt siis ära minema ja kas auto läheb käima...? Ei, loomulikult mitte. Starter teeb vaid mõned jõuetud pöörded. Ma pole kunagi nii kehva tundega kellegi käest akulaadijat käinud küsimas.