11-03-2009, 19:23 PM
no maeitea, käin pidev kemplemine vene ja läänetehinka vahel. Minu meelest on ka vene tehinka lahe aga ise ma ei ole sellest huvitatud just tehnilise igavuse poolest. krt, no siiski talveralli omapära on üritus ise ja ka seal kulgeva autopargi omapära. paraku on nii, et venetehinkat on meil veel lademes (ehk kui ei meedi seisukord, saad võtta kuurialt parema) mida paraku ei saa rääkida lääne tehnika kohta, need masinad mis liikusid ca 15a tagasi, neid lihtsalt pole kuskil. See kui palju kellegi stange maksab on vast liiga sürr arutelu, sest peale mõne üksiku masina, suremjagu ralliajaid ei oma piiramatuid ressursse.
Ma osalesin volvo I seeria volvo 343ga - no mõttetu auto aga milla te nägite viimast, jah juppe on saada nagu jõge, aga poole lihtsam oleks olnud ju osaleda mossel.
No minujaoks on küll suurem nostalgija mingi välismaa teh järele (olen sünd 1974 ja nostalgilisemana tuntub nii mõnigi vaukshall või opel kui mosse)
Ma osalesin volvo I seeria volvo 343ga - no mõttetu auto aga milla te nägite viimast, jah juppe on saada nagu jõge, aga poole lihtsam oleks olnud ju osaleda mossel.
No minujaoks on küll suurem nostalgija mingi välismaa teh järele (olen sünd 1974 ja nostalgilisemana tuntub nii mõnigi vaukshall või opel kui mosse)