12-03-2009, 22:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-03-2009, 00:21 AM ja muutjaks oli hobiautod.)
Väravamehaanik Kirjutas:Minu meelest käib siinne temaatika väga hästi Uunikute Talveralli kontekstiga kokku, sest nii saame asjast järjest parema ürituse edasi arendada.
Kui tahetakse ürituse kvaliteeti saada suuremaks, siis tuleb protsesse suunata. Enne järgmist Uunikute Talverallit tuleks esiteks teha kvaliteedi ja stiili seminar koos eksamiga ja seejärel jagada osalejad sportlasteks (piiratud kogus) ja matkajateks. Matkajatele pole kiiruskatseid vaja ja ürituse sujuvus läheb ühtlasemaks ja kiiruskatetele jagub omade hulgast publikut. Seni on minu meelest suurim viga olnud see, et peale enda tegemiste ei ole üritusest mingit pilti, ehk siis teisi ei ole võimalik näha enne kui lõunapausil ja õhtul.
Mina kui hetkel veel matkaja ootan juba pikkisilmi kvaliteedi ja stiili seminari ühte pikka päeva huvitavate sõnavõttude ja ettepanekutega
. Loodan, et see ainult ideeks ei jää

Ja nagu laulusõnad ütlevad: Teemast vaevu loen , et siia seminar on maetud . Unustuse mullaga ta mõtted kaetud . Ammugi on meelest see entusiasm .
Seminari haual vaikses tuules kiigub malts

See aasta rendi RAF iga tekkisid küll mõtted, et sõidaks kui matkaja liskatselt lisakatsele jäädvustaks teeks ülekannet ja naudiks päeva kui pealtvaataja .
Aga siiski sai minust sportlikosalemine võitu ja läbisin ikkagi kogu trassi hambad ristis ja hirm võõravara pärast nahavahel

Tänud siis Allanile kes usaldas mulle oma RAF i .