13-03-2009, 19:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-03-2009, 19:28 PM ja muutjaks oli Ishijupp.)
Ei saa lasta otse suitsu peale, üsna kiiresti oleks liha asemel süsi. 2 osaline veevann ulatub enam-vähem servast servani, sisenev suitsulõõr avaneb otse nende alla, vahe suitsugaaside liikumiseks jääb mõni sentimeeter. Kambriossa, kus toimub suitsutamine/küpsetamine, siseneb suits kambri kumera otsa ja veevanni vahele jäävast avast. Nii saab hoida temperatuuri kenasti suitsutamise- või BBQ reshiimil. Õnneasi, aga avastasin maksimarketist täpselt õiges mõõdus küpsetusnõud, seega vann aretustööd ei nõudnud. Kuna veevann on suhteliselt kõrge servaga, siis restid saab toetada otse neile ja lisakinnitusi pole vaja. Korsten sai üsna kõrge, kuna selline torujupp oli käepärast. Kavatsesin ta lühemaks lõigata, kuid loobusin- kogu suur suits käib üle pea ja ei tiku silma.
EDIT: Vabandan lapsekäelise joonistuse eest, aga põhimõte selline:
EDIT: Vabandan lapsekäelise joonistuse eest, aga põhimõte selline:
![[Pilt: bbqu.jpg]](http://img11.imageshack.us/img11/786/bbqu.jpg)