16-03-2009, 15:12 PM
Neli aastat tagasi sai nähtud "tutt-uut" 1989 aasta MTZ-80 traktorit. Konserveerituna seisnud kõik need aastad. Mootorist vahetati: hülsid-kolvid, plokikaan, käivitusmootori silinder ja kaan. Olid ikka kinni jäänud ja roostes kui kuradid. Kui umbselt õli sisse uputatud asi ei ole siis ei tähenda see tropp sisselaske kollektoris mitte midagi (ja siis jääb veel õli happelisuse küsimus alati). Ausalt noh. Kõrgsurvepump oli ka kinni jäänud ja kuulus kap.remonti. Uus oli ta küll oleku järgi aga tegelikult vajas tohutut investeeringut, et seisnud asi käima panna. Sinu mootor võib ok olla küll aga küsi endalt ise ka, et kas keegi maksab 40 000.- krooni mootori eest mille külge käiv autogi (sõitev, ülevaatus, kindlustus jne.) ei maksa niipalju. Sellest esimesest postitusest jäi mulle ja ilmselt mõnelegi veel mulje, et see volga mootori hind oligi mõeldud minimaalseks alghinnaks või nii. Seetõttu saabki sellest kõige õiglasema hinna kui see Volga poodi müüki panna. Aga millal ja mis vääringus raha selle eest saab - ma ei vastuta.
Pane müügiteemasse avatud pakkumisele ja saadki kõikse suurema/parema pakkumise tegijale ära müüa või siis nagu öeldud, pane osta.ee-sse. Seal saad panna piirhinna ja siis näed ka päriselt kui suur huvi asja vastu on ja kas üldse on.
Ja lõpetuseks ma lihtsalt pean ära mainima asjaolu mida vene ajal üks eluaegne kiisu-juht ütles: "Te tahate mulle uut mootorit osta? Lolliks olete läinud või??? Tooge parem kaks kapi-mootorit, need on vähemalt kunagi töötanud!"
Hinna määrab ostja ja nagu sa siit näed siis praegune hind on Sinu jaoks madal, osadele aga maksimum mis sellest maksta võib. Järeldused saaksid sa teha juba eelolevate postituste põhjal küll ja küll. Solvuda ei ole mõtet!
Pane müügiteemasse avatud pakkumisele ja saadki kõikse suurema/parema pakkumise tegijale ära müüa või siis nagu öeldud, pane osta.ee-sse. Seal saad panna piirhinna ja siis näed ka päriselt kui suur huvi asja vastu on ja kas üldse on.
Ja lõpetuseks ma lihtsalt pean ära mainima asjaolu mida vene ajal üks eluaegne kiisu-juht ütles: "Te tahate mulle uut mootorit osta? Lolliks olete läinud või??? Tooge parem kaks kapi-mootorit, need on vähemalt kunagi töötanud!"
Hinna määrab ostja ja nagu sa siit näed siis praegune hind on Sinu jaoks madal, osadele aga maksimum mis sellest maksta võib. Järeldused saaksid sa teha juba eelolevate postituste põhjal küll ja küll. Solvuda ei ole mõtet!