05-05-2009, 13:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-05-2009, 13:57 PM ja muutjaks oli kopraonu.)
No nii vaatasin teema üle:
Ma arvan,et porikas ja paak on siiski koos selle masinaga tulnud,pigem on
see varjant reaalsem.
Esilatern K-58 kuni K-175A kasutusel olnuna on pigem ka masinaga algselt koos olnud, sama käib ka spidomeetri kohta.
Kork paagil on ilmselt K-750/K-650 oma.Mul peaks ka originaal kork olema üle!
Olen kohanud ka ilma K täheta korki! See pärines 1962.a masina pealt, ei tea
kas äkki tagavara kork siis
Kattet on lõigatud kuna on soovitud seda kasutada karburaatori K-36 katmiseks ilmselt!
Tagatuli on uuema mudeli oma sellel peaks olema selline IZh 56 omale analoogne tagatuli kuid 1 pirniga ja ainult siis helkuriosaga, korpus muidu kujult sama.
Soovin edu masina tegemisel!
To IIIFFFAR, vanadel 175ccm on see sussklapi hoob silumiinist, suht lühike, uuematel aga juba kroomitud vähemalt Voshodist on need nii. Izhi oma on pikem ja teise disainiga.
NB! teema autorile,et äkki saaks veel ühe foto töörista kotist ja tööriistadest seal.Muide originaal tööriistadel on initsiaalid INZ sisse pressitud! Mul paar sellist võtit olemas!
Ma arvan,et porikas ja paak on siiski koos selle masinaga tulnud,pigem on
see varjant reaalsem.
Esilatern K-58 kuni K-175A kasutusel olnuna on pigem ka masinaga algselt koos olnud, sama käib ka spidomeetri kohta.
Kork paagil on ilmselt K-750/K-650 oma.Mul peaks ka originaal kork olema üle!
Olen kohanud ka ilma K täheta korki! See pärines 1962.a masina pealt, ei tea
kas äkki tagavara kork siis
Kattet on lõigatud kuna on soovitud seda kasutada karburaatori K-36 katmiseks ilmselt!
Tagatuli on uuema mudeli oma sellel peaks olema selline IZh 56 omale analoogne tagatuli kuid 1 pirniga ja ainult siis helkuriosaga, korpus muidu kujult sama.
Soovin edu masina tegemisel!
To IIIFFFAR, vanadel 175ccm on see sussklapi hoob silumiinist, suht lühike, uuematel aga juba kroomitud vähemalt Voshodist on need nii. Izhi oma on pikem ja teise disainiga.
NB! teema autorile,et äkki saaks veel ühe foto töörista kotist ja tööriistadest seal.Muide originaal tööriistadel on initsiaalid INZ sisse pressitud! Mul paar sellist võtit olemas!