01-06-2009, 23:35 PM
Löbus on sealt osta ja tuua asju millel pole pabereid. Nendega töesti erilisi probleeme pole. Kuid autot tuua on juba vähe keerulisem, seoses eesti ja rootsi riigi autoregistrite väga erinevale arusaamisele vajaminevatest dokumentidest ja sealsete inimeste piiratud teadmistele noist asjust. Ja köige hullem asi mis svenssonile und ei anna on see kui auto nüüd igavesti tema nimele jääb ja ta järgmised 5a peab 45kr aastas maksma registrishoidmise tasu kuna selle aja pärast langeb ta sealt välja maksmata jättes.
Olen aja jooksul näinud-kuulnud nii möndagi inimest kes sealt nukralt autota tagasi on saabunud. Endal seda probleemi önneks enam pole,kohalik isikukood ja aadress olemas,nendekeelne lalingi suuremalt jaolt selge.
Kahjuks aga praegu eestis niiet aidata vist ei önnestu.
Muide,seal allpool Malmö kandis läheb vist töesti inglise keelega paremini sest sealne könepruuk rohkem taanikeelt meenutab.
Ja kaubelda vöib alati, kuid hea tava on seda teha auto körval mitte telefoni teel. Minu arvates ei ole midagi halba küsimises, kas inimene on möelnud hinda ka vähe redutseerida, sest kui ei küsi siis raudselt ka ei saa.
Olen aja jooksul näinud-kuulnud nii möndagi inimest kes sealt nukralt autota tagasi on saabunud. Endal seda probleemi önneks enam pole,kohalik isikukood ja aadress olemas,nendekeelne lalingi suuremalt jaolt selge.
Kahjuks aga praegu eestis niiet aidata vist ei önnestu.
Muide,seal allpool Malmö kandis läheb vist töesti inglise keelega paremini sest sealne könepruuk rohkem taanikeelt meenutab.
Ja kaubelda vöib alati, kuid hea tava on seda teha auto körval mitte telefoni teel. Minu arvates ei ole midagi halba küsimises, kas inimene on möelnud hinda ka vähe redutseerida, sest kui ei küsi siis raudselt ka ei saa.
Karateturbo-kolm purki ja tigu