12-06-2009, 11:44 AM
(11-06-2009, 18:43 PM)ullivilli Kirjutas:(14-05-2009, 15:36 PM)kris Kirjutas: Mind võttis teemapüstitus mõtlema. Olen suve ootuses hunnikus tööd valmis planeerinud ja vaatan oma kahte õnnetut kätt ja need ei lähe illusioonidega kokku - tööd on rohkem kui ära teha jõuan. Enamus töid kuuluvad nice to have valdkonda, kuid unistused liiguvad kiiremini kui reaalne elu. Samas vaatasin ka rahakotti ja 25-30 kroonise tunnihinna eest jaksaks endale kellegi appi palgata küll. Nimetagem teda sulaseks.
Ühesõnaga pakun välja võimaluse alates 14 aastasel meesisikul tulla mulle appi seda tegema mida parasjagu teen. Loetelu suveks võetud plaandest:
Saunabussi ehitus
Laste mänguväljaku ehitus palkidest (kaasarvatud külakiik)
siseviimistlus II korrusel (pahteldamine ja lihvimine), tapeedi panek
kuuri ja maja õlitamine
haljastus
uue garaaþi ehitus (kui tõesti aega järgi jääb)
Pole enam esimeses nooruses, aga Saunabuss on niisamagi huvitav ja kui ehituseks läheb ja omal liiga palju teha pole, tuleks isegi appi
Nagunii tulevikus plaanis ehitada nii sauna, kui ka bussi miks mitte siis natuke tarkust tulla ammutama
Töökäed on alati oodatud
)) Esmaspäeval üritan suurema osa puudu olevatest asjadest ära osta/tellida ja teisipäevast alates alustan suurema tööga bussi kallal, kui ilma on. Kolmapäeval küll paus sees, kiire sõit Soome, kuid neljapäevast alates uue hooga. Kui käed sügelevad, siis mu telefon on 50-16-289.Kristo
Pulmasõidud vana Volgaga, saunabussi ja RAF "Kutsikas" rent - www.suhtesepp.com