26-06-2009, 09:53 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2009, 10:19 AM ja muutjaks oli Killer666.)
(26-06-2009, 09:48 AM)supp Kirjutas: õõtsa tagumine puks on sigmaga sama, ülejäänud kõik erinev, ma ei tea millest sa järeldad, et mitsu jupid odavamad on, ma kauplen nendega igapäev ja kallimat autot jupi poolest kui mitsu, pole veel leiutatud[/b]Millest me järeldame , et ma uut juppi plaanisin osta.
Tsitaat: Re: hyundai sonata head ja halvad.info pärit siit.
Nagu aru saan siis tegemist teise põlvkonna sonataga, mootor ja käikar- vana hea mitsubishi galant 88-93a.-seega päris vastupidavad, esisild samuti galant, tagasild mitsu sigma- selles vanuses autodel tavaliselt tahab tegemist(hinnaliselt umbes 1800-2500.-Eek). Erilist tähelepanu tahab saada kere- ussitab suht kiiresti. Jupid ei ole eriti kallid- enamuse neist -kaasaarvatud ka tagasilla tükke, saab taketist. Üldiselt kui korras siis üsna hea sõiduomadustega masin-suht vastupidav ka. Mootori poolest soovitaks 2.0 77kw ühe nukaga, kütekulu väiksem6.5-8.5l(regulaarselt tuleks kontrollida küünla elektroodi vahet ja jagaja kaane/rootori kontaktide puhtust-mõjutab kütte kulu ja minekut), mootori töö ei kosta niipalju salongi- astub edasi ka kui vaja.
Ok. Nyyd pean tegema endale selgeks sis kas mul 2 v6i kolmas p6lvkond.
Aru ma ei saa. Välja näeb mul , nagu seal see kolmas. Aga kirjas ju et 2 gen. feisslift.
Mootor on igatahes mul identne galanti 2.0 iga , isegu 6hufiltrid ja asjade paigutus on sama.
sellise moluga:
Pole midagi targemat teha