07-07-2009, 19:18 PM
(29-06-2009, 22:05 PM)Väravamehaanik Kirjutas: Aga vahepealse juurde tagasi tulles, olen mina veendunud, et vahva ürituse käigus kruusases kurvis kivisid pilduv eraomaniku pidamisel olev uunikum propageerib oluliselt efektiivsemalt tehnikaharidust, kui poliitikute kõnede saatel avatav oludele vastav väikemuuseum.
(20-06-2009, 01:03 AM)Väravamehaanik Kirjutas: Minu elu on elamisväärne seetõttu, et mul on toredad sõbrad. Bussiehituse juures on ilmselt oluline nii sõprade toetus kui seniste projektide teostamisest saadud kogemus.Teise tsitaadi kirjutasid selle kohta, kui olin toonud miks? põhjenduse all välja ekstreemse bussissõidu. Kusjuures need kogemused oli elust enesest, mitte väljamõeldised või planeeritud. Täpselt niimoodi toimubki "ühissõit" Eestis, kõige karmimad kogemused jätsin igaks juhuks välja...
Huvitav, et enne oli elu elamisväärne, ja nüüd lähed ikkagi kurvidesse kive loopima?
Käesoleva teema 4 postitusest tulebki välja, et Ikaruse või LAZ-i taastamiseks peab olema miljonär või kulutama märkimisväärse osa oma niigi lühikesest elust millegi taastamisele. Ja kui lõpuks asi valmis saab, siis nautimise ajaks oled(mitte Sina Väravamehaanik) juba mitu aastat "surmale võlgu", kuna mulle "surmale võlgu" variant ei sobi, siis jätsingi vanatehnikaga hüvasti ja hakkasin tegelame millegagi, mille tulemust võib enne surma ka näha.