09-07-2009, 11:57 AM
Tavaliselt on piibul, jagaja kaanel vm detaili, kuhu kõrgepingejuhe sisse läheb, sees keere ja keskel väike nael-kruvi. Kui juhe risti läbi lõigata, saab juhtmeotsa keerata nimetet keermesse sisse, nii et nimetet nael või kruvi lõikub oma teravikuga juhtme keskossa, kus asub tavaliselt mitmesooneline vaskkiud.
Mõnedel jagajatel niisugust keeret eboniit- või karboliitkorpuses küll pole, on vaid sile auk. Sinna tuleb juhe lihtsalt pinguga sisse pista, nii et see sealt ekspluatatsiooni käigus välja ei põruks. Kui põhjas ka kruvi/naela ei ole, olen mina tavaliselt teinud kõrgepingejuhtme soone mõne mm pikkuselt paljaks, et ta paremini nakkuks vastu põhjakontakti.
Mõnedel jagajatel niisugust keeret eboniit- või karboliitkorpuses küll pole, on vaid sile auk. Sinna tuleb juhe lihtsalt pinguga sisse pista, nii et see sealt ekspluatatsiooni käigus välja ei põruks. Kui põhjas ka kruvi/naela ei ole, olen mina tavaliselt teinud kõrgepingejuhtme soone mõne mm pikkuselt paljaks, et ta paremini nakkuks vastu põhjakontakti.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, alates 18. maist oleme avatud L,P 11-18