15-08-2009, 21:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-08-2009, 01:15 AM ja muutjaks oli Timm.)
(12-08-2009, 23:42 PM)üks võrri mees Kirjutas: ...
aga küsimuskuidas tuunida et ikka minekut oleks ... veits ketsi kah laseks... präegu on küll väga lahja minekuga ja mida tal veel peaks vahetama...
üks võrri mees Kirjutas:vaata ma pole mingi rull nokk ... seda võrri tahan ma lihtsalt korda teha et vahel sõita.
Esiteks, tundub küll teistmoodi.
Enamik siin foorumis ennast proffideks ei nimeta. Muidugi, on ka proffe - kuidas võtta.
Enamik lihtsalt teab siin midagi tehnikast. Kui mootor töötab probleemideta, siis järelikult on kõik korras. Kui on mingid probleemid või ei käivitugi, siis on loogiliselt midagi korrast ära. Siis vaata kõigepealt, mis võiks valesti olla - näiteks süütesüsteemis, igasugu ajastused vb valed, õhupuhasti täis, kütust ei tule peale... jne. Esimese asjana ära mootorit lahti kakkuma hakka.
Kui väliselt on kõik korras, võta mootor lahti. Liikuvad osad kontrolli üle. Teed omast arust kõik korda, paned kokku, ja kui käima läheb, siis palju õnne.
üks võrri mees Kirjutas:kui kellegil miskit tarka pole öelda siis parem olgu vait.
Öeldi ju, et tee korda ja sõida, tuunida pole mõtet. Mida Sa siis veel tahad, et keegi hakkaks seletama, kuidas sellele reaktiivmootorit peale aretada??
Kirjutusoskusest ma rääkima ei hakka.